El stockholmia!

Idag är ingen vanlig dag, nej för idag är det min födelsedag :) och vid detta tillfälle sitter jag på kallax och väntar på flyget som ska ta mig ner till Stockholm! Där ska jag spendera helgen med bästa Josse och bara ha det bra! Så himla kul, 10.10 lyfter planet!

Ska bli spännande och se vad Stockholm har att erbjuda i helgen! :)


Huvudstaden!

Snart snart åker jag, ska bli så himla roligt fira födelsedagen i Stockholm med bästa Josse! Längtar så jag tror jag går sönder, tur det snart är den 31! Kommer bli grymt!!


Notis till mig och alla andra tvivlare.

Bara för att man blivit sviken bedragen sårad eller hur det än ligger till, bara för att det skett en gång eller flera så betyder det inte att alla är densamma.
Att inte lita på någon knappt man litar på sig själv, visst! Men i längden hur kul blir det, kasta dig ut våga chansa våga bli sårad eller såra. Men arbeta dör att det två sistnämnda inte sker, om det utan förvarning skulle ske. Sätt dig andas och kasta dig ut igen, för varje gång blir man tio steg starkare tio steg rikare på livserfarenhet, tio steg närmare en bättre människa som kan förlåta och gå vidare men även inse sina egna fel och brister i och en dag kunna stå för dom och jobba för att förbättra!

För varje snedsteg och för varje rätt, växer vi i livserfarenhet och traven något nytt. För att lyckas måste man göra fel.


Toffelträsket !

I toffelträsket har jag befunnit mig i helgen, och jag fullkomligt älskar det! Jag njuter av varje minut varje sekund av det! Bara ro om någon ligga och gosa se nå dåligt på tv bara man är med varandra underbart!

Helgen har bestått av massa massa mys långa sovmornar, restaurang besök och bio besök! Kunde inte vara mer än nöjd, och spenderat den med den finaste människa jag vet! ❤

Filmen vi såg på bio var Django, bra film måste jag säga! :)

Nu tre dagars arbete sen vankas Stockholm och åka till bästa vän och fira födelsedagen som jag har längtat!!


Hets? Sjukt? Omoraliskt?

Låg precis och läste Aftonbladet då det slog mig att det känns som om 90% av internet tidningen består av hur man går ner i vikt bantnings tips hit och dit.
Inte undra på varför var och varannan anser sig tjocka och kämpar efter tunnare och tunnare kropp led mindre fett procent. Nu är det inte så att detta endast beror på Aftonbladet spelar ju ingen roll vilken tidning det är, tv reklamer nyhets utskick osv!

Det är sjukt och självklart sätter det sig omedvetet i hjärnan och man börjar funderar e jag bra som jag är, men nog kan man alltid gå ner några kilon jojo och så fortsätter man så.

Världen vi lever i och idealen som strävas efter är sjuka och jag hoppas mänskligheten kommer till insikt med det!


*

Har blivit sjuk som jag vet inte vad, fick världens hosta och feber igår och skulle då köpa host medicin inne i ett köpcenter som ligger där jag bor MEN det fanns inte och dom visste inte vad det var?! Say what!
Nu längtar jag hem och mitt plan går inte förens 17,45 så känns som evigheter !


Bara kämpa mig genom denna dag!


Hektiskt !

Haft ett gäng intensiva jobb dagar! Väldigt kul men hjärnan har arbetat på Max fart och är nu rätt slö skönt få "vila" upp den!

Trots allt arbete hanns det med trevligheter såsom Brunch med min fina släkting och hennes fästman samt min mamma så klart!:) Brunchen var ute på Djurgården väldigt mysigt, sedan få sen lindas Goa gravid mage så himla mysigt :)
Senare på lördag kvällen blev det middag med ett företag vi köper in grejer av, himla trevligt härligt sällskap och min premiär av italiensk mat och det var himmelskt gott !

Imorgon är det hemfärd ska bli himla skönt komma hem, inta min egna säng och få goa min hund jag inte sett på några dagar !

Bjuder på ett gäng Stockholms bilder, mässa, Stockholm city mat osv :)

Enjoy!


Formex

Formex mässa, förbaskat kul långa arbetsdagar men så himla roligt ! :)
Nu bär det av till en annan leverantör och lägga beställning, spännande!

Saknar dock min pojkvän endel! Bara en vecka kvar till jag får se han!


Arbeit

Arbete igår från 09,30 - 21,00 känns i kropp och hjärna man e som slut, men idag kör vi igen he e bara kriga! Tur mitt jobb är roligt! ;)


Kyla snö träskor?

Jag undrar hur tänkte denna kvinna imorse i 23 minus och massa snö, genom ett att välja träskorna? Jag menar hallå vad hände liksom ! Haha..


Sömnlös

Kan inte sova så ligger åh nöter en nyfunnen favorit låt om och om igen ! 
 
sömnlösheten gör mig inget trots att jag borde sova. 
Men jag är så nöjd jag är lycklig och helt galet kär! 

Tennarmband

Klart åh betart, mycket nöjd är jag det må jag då säga !


Stockholm

Åker till Stockholm i morgon bitti !
Har ännu inte packa har inte funderat nå vidare mkt på vad som ska med åh inte! Det görs vell imorn i sista sekund som vanligt "varför göra idag det man kan göra imorgon " mitt ljuvliga motto!

Det kändes viktigare sy färdigt mitt nya tennarmband, herre min je så bra det blir !:) känner mig ruggigt nöjd och nu ska det bara få härda ska jag sy fast knappen och sedan packa, eller?!

Nå packningen blir ett senare problem!
Formex 2013 here I come !


Frukost intag!

Dags för frukosten th'e, rågrut och falukorv! Sen ladda för sista arbetsdagen i Morjärv för denna vecka. Imorgon styr jag mot Stockholm för att arbeta där nere med inköp i några dagar, härligt med omväxling !


Offentligt?!

När det är utskrivet på Facebook är det då det är på riktigt? Är det då man kan säga att man har ett förhållande? Får man kalla varandra pojk och flickvän då?! Hur funkar det där?
Jag menar " om det inte står på Facebook är det inte sant" stämmer uttrycket? Eller vad tycker ni?

Haha knasig fundering men man kan ju inte låta bli, Facebook styr ju en hel del här i världen verkar det som:)


Love

Plötsligt så händer det!


Mys helg !

Haft en mys helg med min finaste! Behövdes efter alla "vilda" helger ;D

Har även hunnit på kalas hos Lilla Hilda :)
Nu avslutar jag denna helg med världens bästa film 3idiots och till det glass och sällskap av min bästa storebror !


Det går bra nu!

Det handlar mycket om hår nu hehe, men det är det mest intressanta som händer för tillfället ;)


Going blonde!

Nu är jag less saknar mig själv, mitt blonda hår! Men snart snart är jag tillbaka ;)

Bilden till vänster, blekning 1
Bilden till höger, blekning 2


Enformigt ?

Enformig kost deluxe, har jag kört på i veckan. Hamburgare varje dag till lunch, fast inget bröd till! Hamburgare, gurka och orientdressing snuskigt galet gott, lyxade till det med paprika idag också! ;)


Wunderbart !

Vet inte riktig vad jag skall skriva så bilderna får tala för sig själva! Några bilder små stulna av Elin ;)

 


What to say?

Nyår var verkligen mitt sämsta nyår, MEN även mitt absolut bästa mest spännande och kärleksfullaste på många sätt.
Sen att tråkigheter som förstör sker, kan man inte rå över bara hantera på plats.

Kommer inge större eller mer vidare utvecklat inlägg angående nyår, dock ett med bilder dyker upp.


Sweet dreams!